Cal Picotí

Cal Picotí va néixer com un nova alternativa al menjar per emportar a la ciutat de Lleida. Una alternativa econòmica, de qualitat i amb productes de la terra. El nostre convenciment és cuinar amb productes naturals i de proximitat, intentant aportar al nostre client el sabor de la cuina professional amb el toc tradicional.

Tot això no seria possible sense una feina en equip de totes les nostres treballadores. 

Segueix tot el que fem: menús, ofertes i molt més a les nostres xarxes socials.

Cuina per emportar, tradicional, econòmica i de qualitat. A Cal Picotí cuinem amb matèries primeres de qualitat, oli d'oliva i de km 0. Sense additius ni potenciadors del sabor.

RECEPTES TRADICIONALS I DE KM.0

La cuina és patrimoni de tothom i no tan sols dels cuiners. La base de la cuina tradicional és l'aprofitament, l'amor pels productes de la terra, i la paciència. 

A Cal Picotí trobaràs des de la vedella amb bolets fins al bacallà amb samfaina. De la crema catalana fins a l’escudella de carn d’olla.

EL MENJAR DE QUALITAT ÉS LA NOSTRA PASSIÓ

Recorda que som el que mengem. Quan pensem en menjar per emportar molt sovint ho acabem relacionant amb el fast food. 

No cal que renuncieu a un menjar sa i saborós quan no voleu entaular-vos i carregar la carmanyola. A Cal Picotí t'ho preparem amb molt de gust! 

SABORS ORIGINALS I CASOLANS

El nostre mètode de treball tradicional el que ens dona uns sabors originals i casolans. La nostra cuina amb matèries primeres de qualitat, oli d'oliva i de km 0. Sense additius ni potenciadors del sabor

Cuina per emportar, tradicional, econòmica i de qualitat.

Xipirons Cal Picotí
Salmó Cal Picotí
Ous farcits Cal Picotí
Llonganissa Cal Picotí